Konsulent

Simone Salung

Jeg har gennem de sidste 10 år arbejdet med driftsstyringsmodeller, projekter, forbedringer og procesarbejde på tværs af forretning og IT i den finansielle sektor, IT-sektoren, den offentlige sektor og energisektoren.

Parallelt hermed har jeg siden 2012 undervist på CBS, hvor jeg er Ekstern Lektor, og i januar 2019 udkom min første bog ”Erhvervsøkonomisk Metode” om at sikre gevinst på igangsatte analyser i virksomheder. Bogen udkommer på Hans Reitzels forlag under Gyldendal og skal bruges omkring i landet på blandt andet HD-linjen.

Jeg har en metodisk tilgang til at skabe og anvende værktøjer til brug for forretningsmodeller og driftstyring. Alle værktøjer jeg skaber til en virksomhed skal kunne udfylde en konkret funktion, møde kravene sat af den enkelte virksomheds virkelig, og være operationelle for de mennesker der skal bruge dem i hverdagen.

Jeg kender til værktøjer som kan skabe transparens mellem ledere og forretning og jeg kan bygge dem og implementere dem i en konkret kontekst sat i samarbejde med den enkelte virksomhed. Hvad end der er tale om et årshjul for virksomhedens bestyrelse, en måde at arbejde med risici på, eller en SWOT, så er min force at jeg har en metodisk tilgang til at opbygge og forankre disse værktøjer i virksomheden.

At opbygge og implementere værktøjer kræver evnen til at lytte. Som person er jeg direkte med en god portion humor, udviklet i min tid i Forsvaret. Vi får intet gjort ved blot at tale om det, og det der gøres, skal have den ønskede effekt.