Konsulent

Simone Salung

ViaPlanner er Simone Salung Bagger – konsulent med mere end 17 års erfaring indenfor ledelse, kommunikation, strategi, driftsstyringsmodeller, risikostyring, kultur, projekter, forbedringer og procesarbejde, bestyrelse og advisory board og strategisk partnerskab med CEO’s, der alt sammen understøtter en bred forretningsforståelse.

Parallelt hermed har jeg siden 2012 undervist på CBS, hvor jeg er Ekstern Lektor, og i januar 2019 udkom min første bog ”Erhvervsøkonomisk Metode” om at sikre gevinst på igangsatte analyser i virksomheder. I 2021 udkom ”Analyse i Praksis” som 2. oplag med nye kapitler om blandt andet digitale metoder. Bøgerne udkom på Hans Reitzels forlag under Gyldendal og bruges omkring i landet på blandt andet CBS.

Jeg har en metodisk tilgang til at skabe og anvende værktøjer til brug for forretningsmodeller og driftsstyring. Alle værktøjer jeg sammensætter til en virksomhed skal kunne udfylde en konkret funktion, møde kravene sat af den enkelte virksomheds virkelig, og være operationelle og meningsfulde for de mennesker der skal bruge dem i hverdagen.

I min værktøjskasse er en række metoder til at skabe transparens mellem ledere og forretning og ledere og medarbejdere. Min styrke ligger i at arbejde struktureret med implementering af værktøjer og viden, altid med blik for den virkelighed og de mennesker der er den virkelige ressource for virksomheden.

At opbygge og implementere værktøjer kræver evnen til at lytte. Som person er jeg direkte med en god portion humor. Vi får intet gjort ved blot at tale om det, og det der gøres, skal have den ønskede effekt!